ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Κ. ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΜΕΛΕΤΕΣ-ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ-ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Εαν θέλετε κάποιον έμπειρο και νοικοκύρη που δε θα μάθει τη δουλειά του στην περιουσία σας, προτιμήστε μας

Η επιχείρηση βρίσκεται στην Αθήνα, και εξυπηρετεί περιοχές γύρω από το Παλαιό Φάληρο, όπως:
Καλλιθέα, Τζιτζιφιές, Νέο Φάληρο, Αιγάλεω, Νίκαια, Κορυδαλλό,  Καλαμάκι, Γλυφάδα, Ελληνικό, Άλιμο, Μοσχάτο, Νέα Σμύρνη, Δάφνη, Μπραχάμι, Ταύρο, Πειραιά, Άγιο Δημήτριο, Νέο Κόσμο, Ηλιούπολη, Αργυρούπολη, Βάρη, Βούλα και άλλες.


Δυνατότητα αποπληρωμής σε άτοκες δόσεις μέσω τερματικού αποδοχής καρτών POS


ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ


Φωτισμός κήπουΈνας από τους σημαντικότερους τομείς της ασφάλειας των κτιριακών εγκαταστάσεων είναι η έγκαιρη αναγνώριση των πυρκαγιών.

Σημαντικό ρόλο σε αυτό εκτελούν τα συστήματα πυρανίχνευσης.

Η ειδοποίηση γίνεται με τα αυτόματα συστήματα πυρανίχνευσης, η λειτουργία των οποίων εξασφαλίζει συνεχή επιτήρηση με μεγάλο βαθμό αξιοπιστίας.

Για όσους όμως ασχολούνται με αυτόν τον τομέα, όπως οι μελετητές, οι εγκαταστάτες και οι προμηθευτές, εκτός των θεωρητικών θεμάτων τα οποία εξετάζει η νομοθεσία, υπάρχουν και αρκετά πρακτικά θέματα τα οποία έχουν σχέση με τη σωστή εγκατάσταση και λειτουργία των συστημάτων πυρανίχνευσης. Η γνώση αυτών των θεμάτων βοηθάει συχνά στη μείωση του χρόνου εγκατάστασης αλλά και του απαιτούμενου κόστους. Επίσης, συμβάλλει και στη βελτίωση των διαδικασιών προληπτικής και επεμβατικής συντήρησης. Όλα αυτά μπορούν να επιτευχθούν χωρίς κανένα συμβιβασμό στο επίπεδο της ασφάλειας και συχνά η εφαρμογή τους συνεισφέρει στη βελτίωση του βαθμού ασφαλείας και στην καλύτερη λειτουργία των συστημάτων πυρανίχνευσης.

Η μελέτη και υλοποίηση ενός αποτελεσματικού συστήματος πυρανίχνευσης βασίζεται σε μεγάλο ποσοστό στη σωστή επιλογή των εξαρτημάτων που το απαρτίζουν και την διαμόρφωση του χώρου. Αυτό, σε συνδυασμό με μια ολοκληρωμένη μελέτη που να προβλέπει όλες τις πιθανές εστίες κινδύνου, αυξάνει σε μεγάλο βαθμό την πυροπροστασία ενός κτιρίου και το διασφαλίζει από τους σχετικούς κινδύνους.